Restauracja Bacówka
Lokal czynny
- Poniedziałek - Niedziela: 11.00 - 23.00
Rodzaje kuchni
kuchnia staropolska, kuchnia polska, kuchnia regionalna, kuchnia góralska
Serwujemy
Menu:
zupa, sałatka, deser, kolacja, obiad, przekąska, danie wegetariańskie
Napoje: drink, kawa, piwo, wino, wódka
Napoje: drink, kawa, piwo, wino, wódka
Atuty lokalu
ogródek, danie na miejscu
Organizujemy
bankiet, impreza firmowa, impreza zamknięta, konferencja, przyjęcie okolicznościowe, wesele, komunia, chrzciny, stypa, urodziny, spotkanie we dwoje, spotkanie rodzinne, przyjęcie dla dzieci, spotkanie biznesowe
Specjalność zakładu
Kwaśnica z żeberkiem
Placek po zbójnicku
Firmowy kotlet "Bacówka" nadziewany oscypkiem i grzybami
Informacje dodatkowe
"Bacówka" to najstarsza na Orawie regionalna restauracja, położona przy polsko-słowackim przejściu granicznym. Wystrój i wnętrze lokalu odzwierciedlają wielowiekową, bogatą tradycję orawską. Przytulny kominek, stylowy barek oraz miła i profesjonalna obsługa tworzą niezapomnianą atmosferę. Karczma góralska może pomieścić do 60 osób.
ZAPRASZAMY!