4007 lokali w Polsce! | Restauracje » Zakopane » Restauracja » Restauracja Crocus Zakopane

Restauracja Crocus Zakopane


Adres: ul. Chałubińskiego, Zakopane

Restauracje

Lokal czynny

  • Poniedziałek - Niedziela: 12.00 - 22.00

Rodzaje kuchni

kuchnia polska, kuchnia międzynarodowa, kuchnia fusion, kuchnia góralska

Serwujemy

Menu:   zupa, sałatka, deser, kolacja, obiad, przekąska, śniadanie, danie wegetariańskie
Napoje:   drink, kawa, koktajl, koniak, piwo, wino, wódka

Atuty lokalu

ogródek, klimatyzacja, przyjazny niepełnosprawnym, internet, akceptacja zwierząt, danie na miejscu, obsługa grup

Organizujemy

bankiet, impreza firmowa, impreza zamknięta, konferencja, przyjęcie okolicznościowe, wesele, komunia, chrzciny, stypa, urodziny, spotkanie we dwoje, spotkanie rodzinne, przyjęcie dla dzieci, spotkanie biznesowe

Nasza oferta

.

Informacje dodatkowe

Serdecznie zapraszamy do hotelowej restauracji, gdzie będą Państwo mogli skosztować wyjątkowych kompozycji kulinarnych naszego Szefa Kuchni, jak również delektować się wykwintnym śniadaniem z naszego porannego bufetu.

Nasze sale mogą pomieścić nawet 180 osób.

Szef Kuchni Daniel Bzdyk, czystej krwi Góral spod Giewontu, uczestnik wielu prestiżowych konkursów gastronomicznych zarówno w kraju, jak i na arenie międzynarodowej, w swoim autorskim menu łączy produkty regionalne z kuchnią świata, tworząc niepowtarzalne doznania smakowe, czym wprawia w zachwyt swoich klientów. Różnorodność śniadań, bogactwo bufetu i dań dostępnych a la carte, zaspokoją nawet najbardziej wyrafinowane gusta naszych Gości.

Zapraszam do Restauracji Crocus, gdzie postaramy się zachwycić smakiem i kompozycją moich dań, najwybitniejsze podniebienia. Aby stanąć na wysokości zadania stale podnoszę swoje kwalifikacje, biorąc udział w wielu konkursach kulinarnych w Polsce i za granicą. Moją wiedzę czerpię pracując z najwybitniejszymi Szefami Kuchni w Polsce. Poszukuję smaku, śledząc kuchnię zagraniczną, nowe trendy, produkty z całego świata, które staram się wdrożyć do mojego menu. Życzę smacznego. Szef Kuchni Hotelu Crocus **** w Zakopanem

Daniel Bzdyk.

Specjalność zakładu

Specjalnością Szefa Kuchni jest mistrzowskie łączenie smaków - w szczególności dania kuchni fusion, a wręcz folk - fusion, jak również potrawy tradycyjnej kuchni polskiej, w tym typowo góralskiej.

W karcie dań można znaleźć m. in. gęsinę, jagnięcinę marynowaną w góralskiej mioduli, steki z polędwicy wołowej, dorsza atlantyckiego, a także tradycyjnego góralskiego pstrąga.