Imbirowy Sad
Rodzaje kuchni
Serwujemy
Napoje: kawa, koktajl, piwo, wino, wódka
Atuty lokalu
Organizujemy
Informacje dodatkowe
Kuchnia w Jabłoni oparta jest czterech porach roku i starannie wyselekcjonowanych mazurskich recepturach. Znajdujemy je we własnych wspomnieniach i zapomnianych smakach z dzieciństwa. Do potrawy z naszej wyobraźni, dodajemy szczyptę tego czy tamtego, podsmażamy na patelni lub dusimy na wolnym ogniu i ani się kto obejrzy – gotowe.
Zapraszamy do Imbirowego Sadu!
Specjalność zakładu
- wędzone w naszej wędzarni wędliny i ryby
- kawa aromatyczna, wspaniała mieszanka kaw, przygotowywana i doskonalona przez lata, na bazie kaw kolumbijskich i brazylijskich w odpowiednich proporcjach z dodatkiem kaw z Indii, Etiopii, Hondurasu i Gwatemali
Nasza oferta
To czym chwalimy się, nie bez kozery …
… chleb na miejscu wypiekany, z odrobiną miłości i szczyptą dobrego humoru… orkiszowy, cebulowy,
spróbuj go z oliwą…
… konfitury, powidła śliwkowe przygotowane z dojrzałych soczystych owoców…
… koktajle owocowe… niepowtarzalne receptury, zaskakujące smaki. Dla zdrowia, siły i urody…
… oliwa z oliwek, sprowadzona od zaprzyjaźnionego Greka … oliwa organiczna, wytłaczana jedynie
na własne potrzeby i potrzeby Jabłoni. Więc jeśli chcesz przypomnieć sobie odrobinę Grecji, skosztuj
naszej oliwy z oliwek z chlebem lub sałatą …
… prawdziwa z najprawdziwszych czekolad na gorąco w dowolnej konfiguracji smakowej.
Przygotowywana tuż przed podaniem, roztapiana w tygielku bez proszku czy innych sztucznych
dodatków. Jedyna w swoim rodzaju, pieszcząca podniebienie wspaniałym smakiem i aksamitną
konsystencją. Czekolada w Jabłoni jest produktem ekskluzywnym, można ją w Polsce wypić tylko
w dwóch miejscach…
… kawa ... aromatyczna, wspaniała mieszanka kaw, przygotowywana i doskonalona przez lata,
na bazie kaw kolumbijskich i brazylijskich w odpowiednich proporcjach z dodatkiem kaw z Indii,
Etiopii, Hondurasu i Gwatemali…