Restauracja Trylogia
Rodzaje kuchni
kuchnia polska, kuchnia regionalna, kuchnia myśliwska
Serwujemy
Menu:
zupa, sałatka, deser, kolacja, obiad, przekąska, danie wegetariańskie
Napoje: drink, kawa, piwo, wino, wódka
Napoje: drink, kawa, piwo, wino, wódka
Atuty lokalu
ogródek, klimatyzacja, danie na miejscu, obsługa grup
Organizujemy
bankiet, impreza firmowa, impreza zamknięta, konferencja, przyjęcie okolicznościowe, wesele, komunia, chrzciny, stypa, urodziny, spotkanie we dwoje, spotkanie rodzinne, przyjęcie dla dzieci, spotkanie biznesowe
Informacje dodatkowe
Kuchnia Hotelu Trylogia inspirowana jest smakami tradycyjnej kuchni polskiej oraz myśliwskiej. Receptury skrupulatnie gromadzone przez lata doświadczeń w dziedzinie kulinariów, połączone z aktualnymi trendami i technikami prowadzą do całkowitego spełnienia i wydobycia z potraw głębi ich smaków. Aromatyczne zioła, dziczyzna, grzyby i warzywa pochodzące z naturalnych upraw oraz wyselekcjonowane rodzaje ekologicznych produktów są podstawą naszej kuchni.
Zapraszamy!
Specjalność zakładu
Prosię pieczone w całości
Deska dzikiego ptactwa
Ryba w całości
Sale
Sala Rycerska - 160-300 osób
Sala Myśliwska - 50-70 osób
Sale Książęca i Portretowa - 80-100 osób
Sale Kominkowa i Leśna - 80-100 osób
Sale Galop - 110-180 osób